klik utk download Janji Jingga PR

kawan-kawan farizmusa.blogspot.com

Isnin, 29 Jun 2009

CADANGAN DEBAT NIK AZIZ HANYA BUANG MASA – RAIS


Cadangan Mursyidul Am PAS Nik Abdul Aziz Mat mengadakan debat terbuka dengan Najib Razak bagi menyelesaikan kekalutan politik antara UMNO dan PAS adalah sesuatu yang dianggap membuang masa.

Rais Yatim berkata cadangan itu tidak membawa sebarang erti dalam menyelesaikan sebarang isu termasuk cadangan pembentukan kerajaan perpaduan oleh parti pembangkang itu.


FM - MAKA BERKOKOK LA PENCACAI-PENCACAI DAN PENJILAT-PENJILAT YANG MENGHARAPKAN NYAWA POLITIK MEREKA DIPANJANGKAN OLEH NAJIB ALTANTUYA. SEPERTIMANA RAIS ANAK YATIM TU . YANG PASTI NAJIB TAK AKAN BERANI BERDEBAT DENGAN TOK GURU .. SOALAN YANG PALING DITAKUTI OLEH NAJIB IALAH PASAL ANTANTUYA . KENAPA TAK SAMAN 19 AKHBAR DAN WEB YANG KAITKAN NAJIB DENGAN GADIS MONGOLIA TU. TAK AKAN BERANINYA NAJIB. SUDAH PASTI BANYAK ISU YANG BAKAL MENANTI NAJIB .
1 MALAYSIA SEDANG TUNGGU JAWAPAN NAJIB ! KALAU ANAK JANTAN SAHUT CABARAN TOK GURU ! KALAU TAK SAHUT KONFEM 'PONDAN' !

1 ulasan:

  1. Sekadar nasihat & peringatan kepada pro PAS dan PKR.

    Berhat-hatilah bilamana menulis blog. Tulis dengan ilmu & iman.

    "Wahai orang-orang yang beriman, jauhilah kebanyakan daripada sangkaan (supaya kamu tidak menyangka sangkaan yang dilarang) kerana sesungguhnya sebahagian daripada sangkaan itu berdosa, dan janganlah kamu mengintip, mencari-cari kesalahan dan keaiban orang, dan janganlah sesetengah kamu mengumpat sesetengahnya yang lain. Apakah seseorang daripada kamu suka memakan daging saudaranya yang telah mati? (jika demikian keadaan mengumpat) Maka sudah tentu kamu jijik kepadanya. (Oleh itu, patuhilah larangan-larangan tersebut) dan bertakwalah kamu kepada Allah, sesungguhnya Allah Penerima taubat lagi Maha Mengasihani. " (Al Hujurat ayat 12)

    View Profile: Rantong™

    BalasPadam