klik utk download Janji Jingga PR

kawan-kawan farizmusa.blogspot.com

Selasa, 22 Mac 2011

tak pasal-pasal Hisham nafi penglibatan polis dalam kes fitnah 3 video seks

Saya amat hairan dengan kenyataan yang dikeluarkan oleh DS Hisamuddin Hussein , Menteri Dalam Negeri yang menyatakan bahawa tidak polis terlibat dalam penayangan video seks yang kononya melibatkan seorang pemimpin utama pembangkang .

Dalam masing-masing kecoh dengan persoalan siapakah "Dato T" , tiba-tiba DS Hishamuddin tanpa sebarang tuduhan terhadap pihak polis secara tiba-tiba menafikan bahawa pihak polis tidak dalam menyediakan video tersebut .

Kenapa DS Hisumuddin tiba-tiba mengeluarkan kenyataan tersebut ? Sepatutnya beliau mengeluarkan kenyataan mengarahkan pihak polis menangkap Dato T terhadap tuduhan memiliki video lucah tersebut dan menayangkan filem lucah tersebut kepada umum.

Tetapi tiba-tiba menafikan penglibatan pihak polis . Kenapa ya ? Pelik ya ?

1 ulasan:

  1. Ya Allah Ya Tuhan Kami. Engkaulah Penguasa Yg paling Agung dan yg Paling Berkuasa. Kami hamba2 Mu memohon perlindungan dari segala fitnah dan kezaliman oleh golongan yg sesat ini. Berilah kami Ketenangan dan Istiqamah bermunajat kepada Mu dalam menghadapi dugaan Mu ini Ya Allah. Sesungguhnya hanya dengan izin Mu Ya Allah segala fitnah dan kezaliman ini terjadi. Oleh itu Kami memohon agar kami dan keluarga kami diselamatkan dari segala bala ini.

    Kembalikanlah segala fitnah dan kejahatan ini kepada mereka yg bertanggungjawab dan yg terlibat melakukannya agar menjadi pengajaran supaya mereka tidak kembali kepada Mu dengan dosa besar ini. AMIN YA RABBAL ALAMIN..

    BalasPadam