klik utk download Janji Jingga PR

kawan-kawan farizmusa.blogspot.com

Rabu, 27 Mei 2009

Perlis: Anwar terima borang 320 ahli Umno

Kemelut politik dalaman Umno di Perlis dilihat semakin meruncing apabila 320 ahli Umno di Kuala Perlis secara rasmi akan menyerah borang keahlian mereka menyertai PKR esok.Ketua Umum PKR, Datuk Seri Anwar Ibrahim akan menerima sendiri borang keahlian mereka untuk menyertai parti itu.Dengan kemasukan mereka, maka PKR berjaya menembusi kubu kuat Umno, khususnya dalam kawasan Dewan Undangan Negeri (DUN) Kuala Perlis.Yang lebih menarik ialah DUN Kuala Perlis terletak dalam Umno bahagian Kangar, yang diketuai sendiri oleh Menteri Besar, Datuk Seri Md Isa Sabu.- Malaysiakini

FM - Satu ketika dulu.. parti ini diperlekeh dan dijangka tidak mempunyai masa depan . Malah sesetengah pihak menganggap nasib parti ini menjadi seperti Semangat 46 . Malah terdapat beberapa pimpinan parti ini sanggup mengadaikan maruah dan perjuangan melompat semula kepada UMNO . Menjilat balik ludah dan kahak .
Syukur ke hadrat Allah SWT dan terima kasih kepada teman-teman yang masih terus setia mempertahankan prinsip dan perjuangan bersama dalam parti ini . Kehadiran ribuan ahli baru terutama daripada UMNO dari pelusuk negara memperkasakan parti ini . Semoga mereka berniat suci dan menyelami perjuangan parti ini . Selamat Datang ke Parti Keadilan Rakyat !

Tiada ulasan:

Catat Ulasan