klik utk download Janji Jingga PR

kawan-kawan farizmusa.blogspot.com

Ahad, 31 Mei 2009

BBQ AMK N12 PENANTI - 29.05.09


MEREKA TETAP BEBAL DAN BERKARAT !


"Kira-kira 5,000 ahli Umno tidak akan keluar mengundi dalam pilihanraya kecil Penanti esok kerana calon BN tidak bertanding, kata Timbalan Pengerusi Umno Pulau Pinang, Datuk Zainal Abidin Osman. "Jika mereka keluar (mengundi), ia seolah-olah mengkhianati parti," katanya ketika dihubungi Malaysiakini semalam. "Datuk dan nenek mereka adalah pengundi BN, jadi mereka setia kepada parti," katanya lagi. Di samping itu, katanya, tindakan tidak keluar mengundi itu boleh mengurangkan rasa sombong PKR yang didakwanya mengambil mudah terhadap pengundi."~~Sumber KLPOST/Malaysiakini.

FM - Mereka tetap bebal dan berkarat ! Ungkapan mudah untuk ahli-ahli UMNgok yang tetap dengan pendirian mereka untuk tidak keluar mengundi PRK N12 Penanti . Mereka lebih rela untuk tidak mengkhianati parti UMNgok sedangkan pemimpin-pemimpin UMNgok telah mengkhianti mereka . Hati dan jiwa mereka tetap bebal dan keras daripada menerima kebenaran . Teringat ucapan Datuk Seri Nizar yang meminta agar ahli-ahli UMNgok tidak cenderung kepada kezaliman nanti disambar api neraka . Bila hati sudah berkarat , kebenaran tetap gelap bagi mereka . Semoga Allah SWT membuka pintu hati mereka untuk melakukan islah !

SELAMAT MENGUNDI BUAT PARA PENGUNDI N12 PENANTI

JALANKAN TANGGUNGJAWAB ANDA SEBAGAI WARGANEGARA ! UNDI ANDA PENENTU MASA DEPAN PENANTI DAN PULAU PINANG . JANGAN LEPASKAN PELUANG !


31 MEI 2009

SELAMAT MENGUNDI KEPADA WARGA PENGUNDI N12 PENANTI !FM

program n 12 penanti amk meriah !

MENGKUANG TITI 4.30 p.m - Program Untuk Anak Muda N12 Penanti yang berlangsung di padang bola Homestay Mengkuang Titi , Penanti petang tadi cukup meriah dan hebat . Program yang dimulakan dengan acara tarik tali cukup menghiburkan . Pelbagai acara yang berlansung antaranya ialah Sukan rakyat yang dikendalikan oleh Wanita Muda AMK , Final Liga Bolasepak Piala Datuk Seri Anwar Ibrahim , Acara Lelongan Buah Durian oleh YB Yusmadi , persembahan nyayian oleh artis Ringgo Arrow serta Persahabatan Bolasepak Kain Pelikat dan Kain Batek . Buah durian yang termahal RM 800 sebiji telah berjaya dibida dalam acara lelongan buah durian .
Turut hadir dalam program tersebut ialah YB Datuk Seri Anwar Ibrahim , Dr. Syed Husin Ali ( Timbalan Presiden ) , YB Azmin Ali ( Naib Presiden ) , YAB Tan Sri bd. Khalid Ibrahim ( MB Selangor ) , Dr. Mansor Othman ( calon N12 Penanti ) , Sdr. Shamsul Iskandar Mohd. Akin ( Ketua AMK ) , Lateefa Khoya ( Ketua Penerangan ) , Sdr. Fariz Musa ( Timbalan Ketua AMK ),YB Ustaz Firdaus ( MP Jerai / Exco DPPP ) , Chegu Badrul Hisham Shahrin ( MPT ) , YB Yusmadi Mohd. Yusof ( MP Balik Pulau / Ketua AMK Pulau Pinang ) , YB Jason Onn ( Timbalan Ketua AMK Pulau Pinang ) , Exco-Exco AMK Pusat dan ramai lagi .
Semua acara berjalan dengan baik dan jayanya dengan peglibatan ahli-ahli AMK dan penduduk setempat . DM Kubang Hulu telah diumumkan sebagai Johan Liga Bola Sepak Piala Datuk Seri Anwar Ibrahim .
Para hadirin juga disajikan dengan buah durian yang disumbangkan oleh YB Yusmadi Mohd. Yusof . Tahniah dan syabas kepada Skuad Pilihanraya AMK yang menyandang Johan Acara Tarik Tali dengan mengalahkan AMK Pusat .
Disebelah malam pula , Pentas AMK telah diadakan di tempat sama . Para penceramah yang menyampaikan ceramah ialah YAB Datuk Seri Nizar Jamaluddin , Dr. mansor Othman , YB Dr. Hatta Ramli , Sdr. Shamsul Iskandar Mohd. Akin , Sdr. Fariz Musa , YB Yusmadi Yusof , YB Jason Onn , Ustaz Wan Azhar , Sdr. Ahmad Nizam dan Sdr. Abdul Hamid Donan .
Semua menyeru agar semua para pengundi di Penanti turun ke tempat pembuangan undi 31 Mei 2009 bagi mestikan kemenangan Dr Mansor Othman dan Parti Keadilan Rakyat.
FM - Insyaallah saya serta gambar .