klik utk download Janji Jingga PR

kawan-kawan farizmusa.blogspot.com

Sabtu, 27 Februari 2010

malam tadi saya di batu pahat , johor

malam tadi saya bersama Shamsul Iskandar ( ketua AMK ) berceramah di Batu Pahat. Ratusan yang hadir ke ceramah tersebut dan menunggu kami walaupun agak lewat tiba . Saya sampai dalam jam 10.45 malam . shamsul agak lewat sedikit kerana beliau ke Segamat dan ke Sekinjang, Johor.
Tahniah kepada AMK Batu Pahat teutama Sdr Fauzie yang menguruskan program tersebut . Maaf saya susun sepuluh jari kerana terlewat .
Di Batu Pahat kita bakar Utusan Malaysia , tanda BOIKOT UTUSAN MALAYSIA. Sewaktu dalam perjalanan saya dihubungi sdr Zabidie ( ketua AMK johor ) juga memberitahu acara bakar Utusan Malaysia juga dilakukan sewaktu DSAI berceramah di sana malam tadi juga . Begitu juga di Sekinjang .
Terima kasih kerana Fauzie bawa rombongan kami makan MEE BERACUN ! best !
Jazakallah juga kepada team Azman yang membawa saya dan shamsul .

Tahniah Selangor !!!!!!!! Negeri Pakatan Rakyat !

Selangor mencapai pelaburan perindustrian bernilai RM 6.76 billion , jumlah projek perindustrian yang tertinggi (278 projek) dan jumlah peluang perkerjaan yang tertinggi (lebih 20,000) di Malaysia pada 2009 Data terkini MIDA (Malaysia Industrial Development Authority) mengenai pelaburan di Malaysia bagi tahun 2009.