klik utk download Janji Jingga PR

kawan-kawan farizmusa.blogspot.com

Rabu, 16 Disember 2009

Ceramah saya di Bukit Sentosa , Hulu Selangor malam tadi

Saya berceramah di Dewan Sivik Kg. Sentosa , Bukit Beruntung , Hulu Selangor malam tadi bersama UStaz Azman Sapawi , Timbalan Ketua DPPP . Turut hadir bersama sdr. Khairul Anwar ( Jonah ) , Naib Ketua AMK Malaysia merangkap Ketua AMK Selangor .

Saya menekan isu fitnah liwat Datuk Seri Anwar yang merupakan konspirasi ke 2 terhadap beliau . Doktor dari Hospital Pusrawi dan 3 Pakar dari Hospital Kuala Lumpur ( HKL ) mengesahkan tiada tusukan pada lubang dubur Saifool . Bermakna tiada liwat !

Keputusan mahkamah menolak rayuan Datuk Seri Anwar supatya menolak kes tersebut dibicarakan adalah buktiu konspirasi tersebut . Ini merupakan sejarah dunia , tiada liwat tetapi tetap dibicarakan . Saya meminta supaya rakyat di Hulu selangor turun ke Mahkamah Tinggi Jalan Duta , 25 Jan 2010 sebagai tanda sokongan kepada Anwar Ibrahim .

Doa TG Nik Aziz supaya turunkan BALA pada Najib , menakutkan Najib dan UMNO . Saya jelaskankan doa TG Nik Aziz doa bukan sahaja supaya turun bala ke atas Najib tapi mintak juga Allah turunkan BALA ( Balasubramaniam ) pada Najib !

Bala sedia jumpa SPRM dan kenakan beberapa syarat , antaranya ialah :
1. Tarikh dipersetujui bersama
2. Tempat soalsiasat ialah di Singapura atau London kerana bimbang keselamatannya sekiranya dibuat di Malaysia
3. Kos ditanggung oleh SPRM termasuk peguamnya
4. Rakaman audio di buat oleh pihak beliau bukan SPRM
5. Salinan laporan siasatan diserahkan pada beliau

saya juga meminta supaya rakyat di Hulu Selangor mengingati akan kejadian UMNO Terengganu meruntuhkan rumah rakyat , menarik balik lesen menduduki sementara (TOL) dan turut meruntuhkan masjid di Kg. Bujal , Kijal , Kemaman . Akhirnya Allah telah balas dengan kejadian runtuh Stadium Sultan Mizan Zinal Abidin , keretakan dan kerosakan kepada projek-projek mega sewaktu zaman pemerintahan Idris Jusoh . Termasuk masjid-masjid yang dibina zaman beliau rosak dan runtuh siling hingga menyebabkan kematian .

Doa rakyat yang dizalimi dan tindakan zalim terhadap rakyat dan juga hingga sanggup meruntuhkan rumah Allah dan UMNO / BN sedang menghadapi doa laknat dan bala dari rakyat . UMNO semakin pecah dan rosak , BN semakin retak .

Saya memohon agar rakyat di Hulu Selangor mempertahankan kerajaan Pakatan Rakyat kerana mempertahankan kemenangan sangat sukar daripada untuk menang .

Terkini: Emel Americk Singh Sidhu (Peguam P.Balasubramaniam) kepada SPRM

From: Americk SidhuTo: rahman_b@sprm.gov.myDear En. Abdul Rahman,

Re: Report lodged by Shamsul Iskandar Mohd. Akin in relation to the recent disclosure by Balasubramaniam.
With reference to the above matter, I wish to inform you that I am counsel representing Mr. Balasubramaniam a/l Perumal.
I have been made to understand that you are desirous of interviewing Mr. Balasubramaniam in connection with the report lodged with your commission by En. Shamsul Iskandar Mohd. Akin on the 3rd December 2009.
Untuk selanjutnya: sila layari www.shamsuliskandar.wordpress.com.